Loopbaanbegeleiding

In order to succeed, we must first believe that we can.

Waar kom ik vandaan en waar wil ik naar toe? In ieders loopbaan ontstaat er ooit wel eens de behoefte om een balans op te maken.

Je kan je vragen stellen zoals: Wat vind ik echt leuk en zinvol om te doen? Waar ben ik goed in en met welke omstandigheden kom ik het best tot mijn recht? Hoe past mijn werk bij mijn leven? Zijn deze wensen realiseerbaar? Welke loopbaanstrategie zorgt voor succes? En hoe behaal ik mijn droombaan?

Aanleidingen genoeg om het verband tussen jezelf en je functie te onderzoeken. Via systematische loopbaanbegeleiding in omgeving Brecht en Brasschaat zoeken we samen naar methoden om je eigen loopbaanmogelijkheden en -wensen te realiseren. Loopbaanadvies is een investering die vruchten zal afwerpen in een succesvolle en bevredigende carrière.

Ik werk graag met je samen, om je te helpen de persoon te worden wie je kan en vooral wil zijn. Op basis van jouw wensen stellen we een gericht programma op om jouw doelen te bereiken. We brengen de volgende zaken in kaart: Wie ben je?, Wat wil je?, Wat ken je? En wat kan je?

Door mijn ondersteunende loopbaanbegeleiding komen er enkele programma onderdelen aan bod zoals: analyse van je eigen competenties en wensen, analyse van de arbeidsmarkt, technieken om de arbeidsmarkt te benaderen, sollicitatie en presentatievaardigheden en je inzetbaarheid.

Wil je groeien als persoon en je carrière een flinke boost geven? Ik, als gecertificeerde loopbaanbegeleider, kan jou daarbij helpen! Maak vandaag nog een afspraak met mij in mijn kantoor in de omgeving Brecht, Brasschaat, Schilde, 's Gravenwezel en ik help je met groeien!

Een succesvolle en bevredigende carrière

Mijn aanpak

Samen op weg naar een optimale levenskwaliteit!

Wat is jouw doel?

Wat is jouw doel?

We starten met een intake gesprek en doen een analyse van je huidige en gewenste situatie om jouw vraag duidelijk in kaart te brengen.

Stap voor stap

Stap voor stap

We leggen meteen onze vervolgsessies vast op afgesproken momenten waarbij we actief zullen werken om jouw doelen te bereiken.

Jouw resultaat

Jouw resultaat

Aan het einde van jouw traject sluiten we af met een reflecterend gesprek over de weg die je hebt afgelegd en het doel dat je bereikt hebt.

Standaardtarief voor begeleiding op mijn kantoor (omgeving Brecht en Brasschaat) €60/ incl. BTW*
Standaardtarief voor begeleiding op locatie €90/ incl. BTW*
*Heb ik recht op gesubsidieerde loopbaanbegeleiding? Lees meer

Ben je overtuigd?

“Ik neem samen met jou het heft in handen, op zoek naar preventie en herstel.“

Maak een afspraak

Carrièreblog

Loopbaantips, inzichten en oefeningen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat je inspireren door mijn gezondheidtips, recepten, inzichten en trends