De weg naar jouw succes ⚡️

- Loopbaan

Laat jij je ook (ver)leiden door je mailbox? En behandel je elke mail als belangrijk en dringend? Of verlies je je in eindeloze to-dolijstjes?

Om succesvol te zijn moet je je focussen op wat belangrijk is en controle nemen over wat dringend is. Het draait ‘m om de juiste keuzes te maken. Efficiëntie kan je enkel bereiken als je weet wat belangrijk is in je leven, als je je waarom kent.

DOEN

Doe de taak onmiddellijk.

PLANNEN

Plan deze taken meteen in en blokkeer tijd in je agenda, anders worden deze taken na verloop van tijd belangrijk en dringend waardoor de kwaliteit van je werk vermindert.

DELEGEREN

Weiger deze taak en geef ze door aan iemand waarvoor de taak ook belangrijk is. Of plan deze taak in na de belangrijke, dringende opdrachten.

ELIMINEREN

Doe geen moeite voor deze taken of gebruik ze als pauze, gedurende maximum 10min. Waarschijnlijk verdoe je met deze taken enkel je tijd en leiden ze tot geen resultaat.

Klik hier en leer jouw prioriteiten kennen!

Kijk naar het grote geheel en bepaal waar jij waarde aan hecht en plezier uithaalt. Pas dit principe niet enkel toe op je werk maar op je hele leven en bepaal zo de hoekstenen van jouw geluk. Zodat er tijd overblijft om te genieten, genieten, genieten.

Wens je meer tips om productief te werken? Graag help ik jou en/of je medewerkers. Klik hier, maak een afspraak met mij en we werken samen aan jouw geluk!

Moeten jouw vrienden of familie dit weten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat je inspireren door mijn gezondheidtips, recepten, inzichten en trends