Life Coaching

Om eenvoudigweg meer uit jezelf en je leven te halen.

Vrolijk en zorgeloos door het leven gaan, zou fantastisch zijn. Helaas is de realiteit wat anders.

Iedereen gaat al eens een door een moeilijke periode of wil de dingen anders aanpakken. Negatieve emoties, moeilijke keuzes, moeite met sociale situaties, ... doormiddel van dit coachingstraject, brengen we verandering en groei in je leven.

Loop je ergens tegenaan of wil je delen van jezelf of je leven veranderen? Dan werk ik graag met jou met een gericht traject om de held van jouw verhaal te worden.

Wil je jezelf beter leren kennen en nieuwe manieren leren over omgaan met je leven. Ik, als psychologisch consulent en gecertificeerde coach, kan je daarbij helpen! Maak vandaag nog een afspraak met mij in mijn kantoor in de omgeving Brecht, Brasschaat, Schilde, 's Gravenwezel en we stellen samen een op maat gemaakt plan op om je obstakels te overwinnen.

Mijn aanpak

Samen op weg naar een optimale levenskwaliteit!

Wat is jouw doel?

Wat is jouw doel?

We starten met een intake gesprek en doen een analyse van je huidige en gewenste situatie om jouw vraag duidelijk in kaart te brengen.

Stap voor stap

Stap voor stap

We leggen meteen onze vervolgsessies vast op afgesproken momenten waarbij we actief zullen werken om jouw doelen te bereiken.

Jouw resultaat

Jouw resultaat

Aan het einde van jouw traject sluiten we af met een reflecterend gesprek over de weg die je hebt afgelegd en het doel dat je bereikt hebt.

Actie ondernemen?

Wil je de baas zijn van jouw verhaal en groeien tot de beste versie van jezelf? Ik kan je daarbij helpen!

Maak een afspraak

Gezondheidsblog

Gezondheidstips, stress- en burn-out oefeningen en lifestyle trends

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat je inspireren door mijn gezondheidtips, recepten, inzichten en trends