Stress- en burn-out coaching

To be burn-out, one has to first be on fire.

Stress en burn-out, het kan de beste overkomen. Één op vijf Vlamingen leidt onder een burn-out, het zijn net diegenen met een hoge motivatie die het meeste vatbaar zijn. Daarom geloof ik sterk in voorkomen dan genezen. Samen gaan we op zoek naar manieren om je stress te verminderen en een mogelijke burn-out te voorkomen of te behandelen.

Vandaag speelt stress een belangrijke rol in ieders dagelijks leven. Er zijn heel wat stressbronnen waaraan we worden blootgesteld. We hebben graag de perfecte carrière, we moeten mee zijn met technologie, we willen meer aanwezig zijn binnen het gezin en daarnaast willen we altijd fris en monter voor de dag komen.

Lijd je vaak aan stress of voel je dat je een burn-out begint te krijgen? Ik, als gecertificeerde stress en burn-out coach, kan jou leren omgaan met stress en het vermijden van een burn-out. Maak vandaag nog een afspraak met mij in mijn kantoor in de omgeving Brecht, Brasschaat, Schilde, 's Gravenwezel en ik neem samen met jou het heft in handen!

Mijn aanpak

Samen op weg naar een optimale levenskwaliteit!

Wat is jouw doel?

Wat is jouw doel?

We starten met een intake gesprek en doen een analyse van je huidige en gewenste situatie om jouw vraag duidelijk in kaart te brengen.

Stap voor stap

Stap voor stap

We leggen meteen onze vervolgsessies vast op afgesproken momenten waarbij we actief zullen werken om jouw doelen te bereiken.

Jouw resultaat

Jouw resultaat

Aan het einde van jouw traject sluiten we af met een reflecterend gesprek over de weg die je hebt afgelegd en het doel dat je bereikt hebt.

Heb je vaak last van stress op het werk alsook privé?

Ik, als gecertificeerde stress en burn-out coach, kan jou leren omgaan met stress en het vermijden van een burn-out.

Maak een afspraak

Een plan op jouw tempo

Adopting the right attitude can convert a negative stress into a positive one. - Hans Selye

Intake

Tijdens het intakegesprek in omgeving Brecht en Brasschaat doen we een analyse van je huidige en gewenste situatie zo kunnen we jouw vraag duidelijk in kaart brengen. We werken samen aan preventie en herstel, zowel op fysiek, psychisch als sociaal gebied.

Met jouw gezondheidsanalyse kunnen we kijken welke effecten stress op je lichaam heeft en of dit je slaapkwaliteit beïnvloedt. Zo kunnen we de juiste stappen nemen om jouw lichamelijke klachten te verminderen of zelfs te genezen.  

Begeleiding

We leggen meteen onze vervolgsessies vast op afgesproken momenten waarbij we actief zullen werken om jouw doelen te bereiken. We stellen jouw persoonlijk actieplan op en gaan op zoek naar oplossingen voor een optimale levenskwaliteit. We zullen samen werken aan veerkracht, weerbaarheid en mentale draagkracht, om sterk en gelukkig in het leven te staan.

Reflectie

Aan het einde van jouw traject sluiten we af met een reflecterend gesprek over de weg die je hebt afgelegd en het doel dat je bereikt hebt. Waar sta je nu en waar kom je vandaan en vooral hoe kan je in diezelfde lijn blijven voortwerken.

Samen gaan we voor het beste resultaat!

Voel je al enkele symptomen van stress?

Ik, als gecertificeerde stress en burn-out coach, kan jou leren omgaan met stress en het vermijden van een burn-out.

Maak een afspraak

Stress & Burn-out blog

Gezondheidstips, stress- en burn-out oefeningen en lifestyle trends

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat je inspireren door mijn gezondheidtips, recepten, inzichten en trends