Aïda Sels - Personal trainer

- Algemeen

Mijn passie als personal coach, well-being consultant, is om mensen te helpen groeien, om het beste in zichzelf naar boven te halen en om hun ‘why’ terug te vinden. Met als doel sterk en veerkrachtig in het leven te staan en om te kunnen streven naar de beste versie van zichzelf.

Lichaam en geest gaan hand in hand, ze werken als communicerende vaten. Wanneer je lichamelijke klachten ervaart, voel je je mentaal ook niet goed. Maar ook omgekeerd is het even waar. Wanneer je je mentaal niet in evenwicht voelt, krijg je snel lichamelijke klachten.

Als ondernemer en mama van twee kindjes weet ik maar al te goed hoe moeilijk het is, om een goede werk-privé balans te houden en hoe moeilijk het kan zijn om je eigen grenzen te bewaken. ‘Genieten, genieten, genieten’ dat is ons levensmotto. Je moet elke dag ‘binnenpakken’, want vandaag maken we onze herinneringen voor morgen.

Genieten, genieten, genieten!

In 2007 rondde ik mijn studies psychologie af, daarna haalde ik aansluitend mijn diploma van leraar. Door mijn overtuiging dat lichaam en geest hand in gaan, studeerde ik voedingsconsulent en orthomoleculaire geneeswijze, waarbij je door middel van voeding en voedingssupplementen ziekte kan voorkomen en zelfs genezen. Door mijn passie om mensen te helpen groeien, specialiseerde ik mezelf in preventie en behandeling van stress- en burn-out en loopbaanbegeleiding. Waarbij we streven naar werkbaar werk.

Ik geloof oprecht dat iedereen gebaat is bij coaching en begeleiding. Zodat mensen kunnen streven naar de beste en krachtigste versie van zichzelf en terug leren genieten van een leven waarin hun waarden en normen op de eerste plaats kunnen komen.

Moeten jouw vrienden of familie dit weten?

Kan ik jou verder helpen?

We nemen samen het heft in handen, op zoek naar preventie en herstel.

Maak een afspraak

Mijn beroepsbekwaamheden

Gezondheid, loopbaanbegeleiding, stress-en burn-outcoaching

Diploma's

Diploma's

Diploma Bachelor in de toegepaste arbeids- en organisatiepsychologie, diploma leraar, diploma voedingsconsulent, gecertifieerd, orthomoleculaire therapeut, gecertifieerd stress- en burn-outcoach en gecertifieerd loopbaanprofessional.

Samenwerkingen

Samenwerkingen

Met verschillende huisartsen, cardioloog, gynaecoloog en Intervisie met collega’s op tweemaandelijkse basis.

Beroepsverenigingen

Beroepsverenigingen

Beroepsvereniging voor psychologisch consulenten, BBOW vzw - de Belgische beroepsvereniging voor artsen en therapeuten die gespecialiseerd zijn in orthomoleculaire wetenschap, VESB – Vereniging voor erkende stress- en burn-outcoach.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat je inspireren door mijn gezondheidtips, recepten, inzichten en trends